Elérhetőségeink:

elérhetőségeink

Referenciák

 

Euro-Immo Expert Kft

Az Euro-Immo Expert Kft. 2008-ban döntött amellett, hogy a tevékenységünkhöz szükséges hálózat-felügyeleti, rendszergazdai és számítógép karbantartási munkálatokat külsős cégre bízza. A VE-Matéria Kft-re a versenyképes árajánlat, szakembereik tapasztaltsága és közvetlensége miatt esett a választás.  
Az elmúlt évek tapasztalatai alátámasztják döntésünket, partneri együttműködésünk mindvégig kiváló munkakapcsolat jellemezte, szakmai kvalitásuk túlmutatnak elvárásainkon, konstruktív ötleteik pedig jelentősen növelték a cégünk költséghatékonyabb működését.  
A felmerülő problémákra gyorsan és hatékonyan reagálnak, rugalmasak és rendkívül ügyfél-centrikusan végzik munkájukat.

 

Complexlab Kft

Közel 10 éve vagyunk jó kapcsolatban a VE-Matéria Kft-vel. Cégünk teljeskörű rendszergazdai feladatkörét, valamint a számítástechnikai eszközállományunk kedvező áron történő beszerzését és korábbi egyedi szoftver fejlesztési igényeinket is a cég látja el. Rugalmasságuk, megbízhatóságuk és sokoldalú szolgáltatásuk miatt döntöttünk mellettük.

Soósné Erdő Klára
ügyvezető igazgató
COMPLEXLAB KFT

 

Matéria Kft

KÉRJE kollegáink segítségét vállalata informatikai rendszerének kialakításában, megtervezésében!
HÍVJON minket, vagy küldjön üzenetet, és mi hamarosan felkeressük Önt!


TERVEZÉS

  • informatikai háttér, szoftveres igények, szerver struktúra, munkaállomások telepítése

tervezés

Az Ön, vagy Cége igényeire szabva személyes egyeztetés során elkészítjük ajánlatunkat és egyben megtervezzük informatikai háttér rendszerét a szoftveres igényektől kezdve a Microsoft vagy akár Linux szerver strukturán át a kliensek, munkaállomások telepítéséig bezárólag.


KIVITELEZÉS

  • Ethernet kábelezés, Wireless (WiFi) elérések, szerver-szekrény kiépítés, telepítés

kivitelezésRendszertervünk alapján vállaljuk az iroda, telephely komplett számítástechnikai hálózatának bekábelezését, Wireless (WiFi) elérések készítését, szerver-szekrények kiépítését, aktív és passzív hálózati elemek üzembe helyezését, helyszíni telepítését. Az elkészült rendszerről bekötési dokumentációt biztosítunk, és megállapodás szerinti, több éves garanciát vállalunk.


BIZTONSÁG

  • Vírus védelem, spam szűrés, biztonsági másolat, szünetmentes áramellátás

biztonság

Az esetleges hardver meghibásodások, illetve szoftveres (vírus) támadások kivédésére, helyreállítására az Ön lehetőségeinek maximálisan megfelelő adatmentési és adatvédelmi stratégiát dolgozunk ki. Szoftveres és hardveres tűzfal megoldások, levelezési spam (kéretlen üzenet) szűrők, redundáns (többszörös) szerverek, hálózati eszközök és aktív szünetmentes áramforrások segítségével biztosítjuk cégében a folyamatos munkavégzéshez szükséges rendszert.


KARBANTARTÁS

  • biztonsági frissítések, javítócsomagok, hardver átvizsgálás, hibajavítás, eseti vagy szerződéses forma

karbantártás

A zökkenőmentes munkavégzés érdekében legideálisabb módon (éjszaka, munkaidőn túl) előre megtervezve interneten keresztül távoli munkaasztalról, vagy esetenként helyszinen frissítjük a szükséges szoftvereket, telepítjük a biztonsági és felhasználói javítócsomagokat. Igény szerint a hardverek átvizsgálását, tisztítását, javítását is elvégezzük. Mindezeket akár rendszeres karbantartási szerződés keretein belül is igényelheti, így  kedvezőbb kiszállási és munkadíjat, elöre kalkulálható havi, negyedéves általánydíjas költségekkel tervezhetnek.


FEJLESZTÉS

  • Memória, tárhely növelés, számítógép csere, új munkaállomás bővítés

fejlesztés

A rohamosan fejlődő szoftveres és hardveres lehetőségeket kihasználva, a munkafolyamatok felgyorsítása érdekében alkalmanként kiértékeljük a rendszerét, és a gyengébb, elavult egységeket lecseréljük, bővítjük. Igény esetén új munkaállomást üzemelünk be. Gyakorlatban 3-5 év alatt az informatikai berendezéseket elavultságuk, az üzembiztonsági faktor lecsökkenése miatt mindenképpen javasolt felújítani, vagy lecserélni.


 

© 1990-2022 Volán Elektronika Matéria Kft. 1119 Budapest, Rátz László utca 37.
Telefon: (+36 1) 279-2850, Fax: (+36 1) 279-2859, E-mail: jugiter@jugiter.hu
Webdesign | XHTML | CSS