Microsoft szerver-kliens megoldások, rendszerüzemeltetés

Elérhetőségeink:

elérhetőségeink

Matéria Kft

Referenciák

 

Euro-Immo Expert Kft

Az Euro-Immo Expert Kft. 2008-ban döntött amellett, hogy a tevékenységünkhöz szükséges hálózat-felügyeleti, rendszergazdai és számítógép karbantartási munkálatokat külsős cégre bízza. A VE-Matéria Kft-re a versenyképes árajánlat, szakembereik tapasztaltsága és közvetlensége miatt esett a választás.  
Az elmúlt évek tapasztalatai alátámasztják döntésünket, partneri együttműködésünk mindvégig kiváló munkakapcsolat jellemezte, szakmai kvalitásuk túlmutatnak elvárásainkon, konstruktív ötleteik pedig jelentősen növelték a cégünk költséghatékonyabb működését.  
A felmerülő problémákra gyorsan és hatékonyan reagálnak, rugalmasak és rendkívül ügyfél-centrikusan végzik munkájukat.

 

Complexlab Kft

Közel 10 éve vagyunk jó kapcsolatban a VE-Matéria Kft-vel. Cégünk teljeskörű rendszergazdai feladatkörét, valamint a számítástechnikai eszközállományunk kedvező áron történő beszerzését és korábbi egyedi szoftver fejlesztési igényeinket is a cég látja el. Rugalmasságuk, megbízhatóságuk és sokoldalú szolgáltatásuk miatt döntöttünk mellettük.

Soósné Erdő Klára
ügyvezető igazgató
COMPLEXLAB KFT

 

Microsoft

A Windows Server 2008 R2 (másnéven Windows Server 2011) az új funkciókon túlmenően a Windows Server 2003-as változatához képest jelentős mértékben továbbfejlesztett alap operációs rendszert tartalmaz. Kiemeljük hálózatkezelési és a korszerű biztonsági funkciókat, az alkalmazások távelérését, a kiszolgálói szerepkörök központi kezelését, a teljesítmény és a megbízhatóság figyelésére szolgáló eszközöket, a feladatátvételes fürtözést, a központi telepítést és a fájlrendszert. Ezeknek és a többi továbbfejlesztett elemeknek köszönhetően a szervezetek könnyebben maximalizálhatják kiszolgálóik rugalmasságát, rendelkezésre állását és irányítását.


PROFESSZIONÁLIS

 • Korszerű, legújabb: Windows 7; Office 2010; Server 2008 R2

professzionális windows7 office 2010 server 2008

Megújúlt felület és multimédiás alkalmazások. Az irodai csomag mégtökéletesebb kezelhetősége, rengeteg új biztonsági megoldás a szerver szolgáltatásban. Összehangoltabb közös munka szervezés az Exchange 2007, segítségével.

 


ELVÁRHATÓ STABILITÁS

 • Az operációs rendszer és ügyviteli programok közös fejlesztése során összetesztelt, nagy számban használt, kipróbált szoftverek

stabilitás

A Windows Server 2008 család az új virtualizációs eszközöknek, webes erőforrásoknak, a kezelhetőség terén megvalósított fejlesztéseknek és a Windows 7 rendszerrel való integrációnak köszönhetően Önnek időt és pénzt takaríthat meg, továbbá megfelelő platformot biztosíthat a dinamikus, hatékonyan felügyelt adatközpontok számára. A Windows Server 2008 R2 minden eddiginél jelentősebb munkaterhelések ellátására alkalmas, továbbá dinamikus méretezhetőséget és minden téren magasabb fokú rendelkezésre állást és megbízhatóságot biztosít. A rendszer számos új és továbbfejlesztett jellemzőt kínál, ilyen például a korszerű processzorarchitektúrák jobb kihasználása, az operációs rendszer összetevőkre bontásának magasabb foka, valamint az alkalmazások és szolgáltatások nagyobb teljesítménye és méretezhetősége.


NAPRAKÉSZSÉG

 •  
 • Heti rendszerességű frissítések, javítócsomagok, felhasználói igényekre készülő, látványosan megújuló felület

naprakész

Minden pillanatban ki vagyunk téve rendszerünk szoftveres hibáit kihasználó, legtöbbször interneten keresztül jövő támadásoknak. Elsődleges védekezés a gyári javítócsomagok telepítése. A kisebb-nagyobb javításokat, fejlesztéseket tartalmazó programcsomagok akár felügyelet nélkül, automatikusan is telepítődnek személyi számítógépünkre, ezzel sok időt és költséget takaríthatunk meg minimális rendszergazdai felügyelet mellett. Szervereken is beállítható ez a szolgáltatás, de mindenképpen érdemes informatikus által, kézzel felügyelt szoftverfrissítéseket futtatni az esetleges hibák és váratlan rendszerleállások kivédésére.


SZERVER FUNKCIÓK

 •  
 • File; Web; E-mail; Exchange; Proxy; Adatbázis; Terminál; VPN; Media;...

 • ACTIVE Directory - A hálózaton található objektumokra vonatkozó címtár-információkat logikus, hierarchikus rendben tárolja, így könnyen elérhetővé teszi azokat a rendszergazdák és a felhasználók számára. Felhasználók, jelszavak, számítógépek, nyomtatók központi tárhelye.

 • FILE kiszolgáló - felhasználói csoportokra, szintekre bontható, akár egyéni jogosultsági szintek a megosztott mappákra, fájlokra.

 • WEB szolgáltatás - vállalati intranet (belső weboldalak) és internet lapok, media, video-csatorna közzététel és központi webhelyek, ASP; .NET; MSSQL dinamikus oldalak lehetősége sokrétű, platform független alkalmazást tesz lehetővé.

 • E-MAIL (Exchange, POP3, SMTP, IMAP, X400) - a MS Exchange rendszer egy maximálisan összehangolt OUTLOOK klienssel egybeépített levelező szerver. A céges szervezést segítő NAPTÁR, feljegyzés, közös munka és egyéb szolgáltatásokkal, akár WEBMAIL eléréssel.

 • ADATBÁZIS (MSSQL, MySQL, Interbase,...) - A Microsoft SQL Server 2005 egy átfogó, integrált adatkezelő és elemző szoftver, mely a szervezetek számára lehetővé teszi a kulcsfontosságú információk megbízható kezelését és korunk egyre összetettebb üzleti alkalmazásainak magabiztos használatát. A SQL Server 2005-t felhasználva a cégek mélyebb áttekintést kaphatnak/nyerhetnek az üzleti információkból és gyorsabb eredményeket tudnak felmutatni, így megőrizvén versenyképességüket.

 • TERMINAL - A Windows 2008 RDP+ Távoli Asztal szolgáltatása a Windows 2000 alkalmazáskiszolgálójára épülve Windows alapú alkalmazásokat, vagy magát a Windows asztalt elméletileg bármilyen (akár távoli telephely) eszközre eljuttathatja, olyanokra is, amelyek nem tudnak Windows operációs rendszert futtatni.

 • PRINTER - Hálózaton keresztül megosztható, a Szerver által központilag kezelt nyomtatók. Nyomtatási feladatok gyűjtésének lehetősége és jogosultságok (ki, hova, mikor) kiosztása

 • Tökéletesen egybeágyazott, célszerűen Tartomány szervezésű, összetett SZERVER szolgáltatások. Könnyedén szabályozható felhasználói engedélyek, a megvásárolt licenctől függő egyidejű kliens szám.

© 1990-2022 Volán Elektronika Matéria Kft. 1119 Budapest, Rátz László utca 37.
Telefon: (+36 1) 279-2850, Fax: (+36 1) 279-2859, E-mail: jugiter@jugiter.hu
Webdesign | XHTML | CSS